Menu

U18 Pigerne - Et efterår i himlen

image
01. november 2019 kl. 18:02

U-18 pigerne


Et efterår i himlen.....

Efter foråret, hvor resultaterne og spillet til tider var svært, må man sige at efteråret har vist at al træning og hårdt slid på træningsbanerne har været det hele værd. Målmand og forsvar er på plads og solide, midtbanen slider, erobrer og dominere banen og angrebet er knivskarpt og scorer på samlebånd.
Efteråret bød på 8 kampe i ligaen, 7 sejre og et nederlag (et nederlag der kom uden kamp, da modstanderen ikke var fleksibel nok til at rykke kampen) og en imponerende målscore på 56-8.

Desuden kan to sejre i pokalturneringen tilføjes, efter først Ølstykke og dernæst Frederikssund blev slået 4-2 og 3-0. Det gør at Vallensbæk U18-piger står i en semifinale, hvor modstanderen bliver et af følgende hold: Brøndby, FC Nordsjælland eller Roskilde.

Til foråret har holdet søgt om at komme i Elite Øst rækken, skal spille i Futsal A-rækken og spille semifinale i pokalturneringen, derfor er der masser af se frem til når træningen foregår i mørket det næste lange stykke tid. Forældregruppen glæder sig til foråret......

Spillerne har i hvert fald noget at glæde sig til og så bliver det spændende se hvad fremtiden bliver for holdet når det bliver tid til at kalde det senior bold....?

Luk