Menu

Fremtidens Trænere fra Vallensbæk IF

image
Indsendt af Simon Petersen
13. august 2023 kl. 22:30
Fremtidens Trænere er et forløb for unge trænere (13-20 år) lanceret af DBU i partnerskab med Forenet Kredit. Forløbet er særligt tilrettelagt unge trænere, så de udvikler sig fagligt inden for trænergerningen i fællesskab med jævnaldrende. 
Forløbet tager et år, og her kommer de unge trænere igennem C1 og C2, ligesom de også får mulighed for at besøge både kvinde- og herrelandsholdet, hvor de kan overvære træning og få tips og tricks fra de to landstrænere.
Vallensbæk IF har i 2023 seks unge trænere tilmeldt. I foråret har de gennemført C1, og den 20. juni 2023 var der tidlig afgang fra Vallensbæk mod kvindelandsholdets træning i Herning. Her var det muligt at overvære træningen og stille spørgsmål til landstræner Lars Søndergaard forud for VM. Som det kan ses på billederne tog landsholdsspillerne sig god tid til at hilse på de unge trænere, svare på spørgsmål og tage billeder. På billederne ses Lhianne Albrechtsen fra Vallensbæk IF sammen med Pernille Harder og Katrine Kühl. I efteråret 2023 venter C2 og et besøg i herrelandsholdslejren den 10. oktober 2023. 
Målet med Fremtidens Trænere er at uddanne 240 nye trænere om året indtil 2025.
Hvis I har unge trænere på jeres hold, så tag fat i Lasse Albrechtsen eller Simon Petersen for at høre mere om mulighed for tilmelding til Fremtidens Trænere i 2024. 
Luk