Menu

Besøg hos herrelandsholdet

image
Indsendt af Simon
10. oktober 2023 kl. 20:20
Fremtidens Trænere er et forløb for unge trænere (13-20 år) lanceret af DBU i partnerskab med Forenet Kredit. Forløbet er særligt tilrettelagt unge trænere, så de udvikler sig fagligt inden for trænergerningen i fællesskab med jævnaldrende. 
Forløbet tager et år, og her kommer de unge trænere igennem C1 og C2, ligesom de også får mulighed for at besøge både kvinde- og herrelandsholdet, hvor de kan overvære træning og få tips og tricks fra de to landstrænere.
Vallensbæk IF har i 2023 seks unge trænere tilmeldt. I foråret har de gennemført C1 og besøgt kvindelandsholdet forud for VM. Efter sommer har de gennemført C2, og den 10. oktober 2023 var det blevet tid til at besøge herrelandsholdet forud for EM kval kampene mod Kazakhstan og San Marino. 
Her kunne de overvære en træning med fokus på højt pres, og de havde mulighed for at stille spørgsmål til Kasper Hjulmand både før og efter. Som det kan ses på billederne tog landsholdsspillerne sig god tid til at hilse på de unge trænere, svare på spørgsmål og tage billeder.
På billederne ses Lhianne Albrechtsen og Luna Nielsen fra Vallensbæk IF med deres autografhøst. Lhianne og Luna træner til dagligt pigerne på hhv. U10 og U12 - STORT tillykke med træneruddannelsen, og tak for jeres indsats i klubben.
Målet med Fremtidens Trænere er at uddanne 240 nye trænere om året indtil 2025. 
Hvis I har ungtrænere på jeres hold, så tag fat i Lasse Albrechtsen eller Simon Petersen for at høre mere om muligheden for tilmelding til Fremtidens Trænere i 2024. 
Luk