Menu

U16 - 1 - Sikrede sig puljesejren

image
13. oktober 2021 kl. 20:28

U16/1 sikrede sig lørdag puljesejren i deres række 1, på ganske overbevisende vis, med 21 point ud af 21 mulige.

Holdet har siden overgangen til U14 og 11-mandsfodbold hvert år spillet række 1 og har løbende udviklet sig på dette niveau og målet har hvert år været, at opnå højere pointantal end den foregående turnering.

I U14-efterår blev vi nr. 7 med 8 point, i U15-efterår blev vi nr. 5 med 10 point og i U15 forår blev vi nr. 3 med 13 point. Så der er hvert år løbende blevet lagt på.

Trænerteamet gik ind til en spændende pulje med stor usikkerhed om, hvor holdets niveau lå henne, da der dels havde været rokader, der betød at 3 nye drenge fra U16/2 skulle integreres på holdet, ligesom en kort opstart før turneringsstart gjorde, at vi ikke havde meget tid til at gøre holdet turnerings-klar.

Men drengene gjorde usikkerheden til skamme og har gennem hele efteråret leveret rigtig godt og løbende fortsat udviklingen fra kamp til kamp.

Udviklingen er skabt på baggrund af en fast strategi om hvordan vi gerne vil have holdet til at spille ”flot pasnings-fodbold”, der både udvikler drengenes fodboldforståelse samt giver dem flere værktøjer at arbejde med på banen – og hvordan man som hold, kan stå stærkere end modstanderne, også selvom der er modstandere som individuelt har mere udviklede enkeltfærdigheder end vores drenge.

Dette kombineret med en klar kontinuitet i den løbende træning fra trænerteamet, har gjort det muligt for drengene hele tiden at rykket fra et step til det naturlige næste step.

Det er derfor alene ”holdet” der er stjernen.

Holdets styrker har i året været flere ting:

-          En klog og reaktionsstærk målmand, som har reddet point på afgørende tidspunkter

-          En stabil 4-back kæde, med en god kombination af god placeringsevne og duelstyrke

-          En løbestærk og pasningssikker midtbane med god placeringsevne og kreativitet

-          En aggressiv frontkæde med masser af fart og gennembrudsstyrke

Men den største styrke har været bredden i truppen. Til alle kæder har der kunne laves udskiftninger 1 til 1, som gør, at der kommer drenge på banen med minimum samme kvalitet som den der bliver skiftet ud, men bare med friske ben.

Nu glæder vi os til at fortsætte holdets udvikling og teste holdet af på et niveau højere til den kommende sæson. 

 

/Trænerteamet 

Luk