Cheftræner, Dennis Nordenbøl, nomineret til årets træner i Sjællandsserien

30. december 2020 kl. 22:47

Et stort skulderklap, som cheftræneren naturligvis er beæret over.

– Jeg er naturligvis glad for nomineringen, endnu mere glad efter jeg har fundet ud af det ikke er klubben eller en jeg kender til, der har forslået mig som nomineret. Den viser jo, at vi har gjort noget rigtigt herude, smiler Dennis, inden han, med mere alvor i stemmen, understreger, at denne nominering ikke kun handler om ham.

– Det er vigtigt at huske på, at selvom en sådan normering alene rettes mod manden, så står der altid et stærkt team bag ham. Så jeg er ikke kun glad på egne vegne, men også på mit teams vegne.

Der er også masser at være både stolt over og glad for. En  flot efterårssæson i 2019 resulterede i oprykningen til Sjællandsserien, hvor målsætningen er at etablere sig via god og seværdigt fodbold. Selvom tabellen er lidt hård ved os, har vi i store dele af vores kampe spillet rigtig god fodbold og spillet lige op og meget af tiden bedre end de hold, vi har mødt. Vi har manglet skarphed i begge felter og det holder tabellen os op på lige nu – alt dette er sideløbende med en række andre positive udviklende tiltag i klubben.

– Vi har gjort et godt stykke arbejde i klubben og mange ting er rigtig positive lige nu, så det er svært at være utilfreds. Det skulle da lige være over tabte point i efterårssæsonen, hvor nogle kampe er tabt med et enkelt mål i 7-8 minuts overtid. Bare det, at vi taler om dette, og arbejder med det til hver eneste træning viser den vindermentalitet, som er omkring holdet. Vi står med ikke kun et Senior 1 men også et Senior  2, der er klar til at tage fat lige så snart vi får corona lov i 2021.

Det er godt at være i Vallensbæk IF Fodbold lige nu, og vi fortsætter det gode arbejde, forsikrer Dennis Nordenbøl.

Du kan bidrage til, at Dennis Nordenbøl vinder titlen som årets træner i Sjællandsserien, pulje 1, ved at give din stemme via ligabold.dk facebookside ved at like kommentaren om Dennis.