Menu

U15 - Tillykke med oprykningen

image
11. november 2020 kl. 12:25

U15 trup 1 har været i Nykøbing Falster hvor de spillede deres 2 sidste kamp i sæsonen Liga 2.

En kamp som de skulle vinde hvis de skulle rykke op i pulje 1, så kampen havde stor betydning.

Drengene spillede en fantastisk kamp og de viste klasse forskel og viste i Nykøbing, at de hører med i den bedste række. Med en sejr på 0-5 kunne drengene fornemme sejren, men som det er i fodboldens verden er der flere parameter som spiller ind for om man kan være sikker på om man bliver nr. 1 og rykker op.

Drengene skulle vinde deres kamp lørdag den 7 nov. kl. 14 på hjemmebane mod Hørsholm og rækkens nr. 2 Fremad Valby manglede stadig, at spille 3 kampe og hvis de vandt alle deres kampe så ville drengene blive nr. 2. Fremad Valby tabte deres kamp mod KB og det betyder, at drengene har vundet deres række og til næste sæson rykker op.

Jeg er som holdleder vildt imponeret over drengene, de har et fantastisk højt niveau, de formår at bevare roen på banen også når det gælder. De har et vinder instinkt som hold som flere hold bør misunde. De er der for hinanden på og udenfor banen .Drengene har selvfølgelig ikke kun gjort det alene. De har en træner som har formået, at få drengene til at vise at de hører til i de bedste rækker. Michael Egvang tak for det.

Betina Negosanti, holdleder.

Luk