Pokalkvartfinale U16 drenge

16. juni 2020 kl. 11:48

Kom og støt vores U16 drenge !

Onsdag den 17.6 kl. 18:00 løber vores U16 drenge ind på banen for at prøve at spille sig videre til semifinalen i drengenes ungdomspokal turneringen.

Har man lyst til at komme og heppe på vores drenge på Valport 1, skal klubben gøre opmærksom på, at de retningslinjer der er udsent fra SBU skal overholdes.

Bl.a.

1) Hjemmeholdts og udeholdets tilskuere må IKKE stå op under kampen. Derfor skal men selv medbringe klapstole, tæpper eller lignende, da vi ikke har faste tilskuerplader på Valport 1.

2) Tilskuere henvises på Valport 1, til at sidde på højen, fordelt med klubtilhørsforhold til højre og venstre for spillerboksene. Man må altså IKKE stå langs med hegnet.

3) Hold min. 1 meters afstand mellem hinanden

Vi vil fra klubbens side opfrodre at alle overholder reglerne, og at vi hjælper hinanden til at vi får en god og spændende kamp, med Vallensbæk IF videre i pokalturnering.

Vel mødt.