Menu

2021 var et fantastisk år for Vallensbæk IF’s damesenior

22. april 2022 kl. 15:58

I juni 2021 sikrede vi os oprykning fra Serie 1 til Sjællandsserien. Oprykningen kom i hus efter en 3-1 sejr på udebane i turneringens sidste kamp, der gjorde, at Damesenior sluttede som bedste 2’er, og dermed tog den sidste oprykningsplads. Sidst Vallensbæk IF havde et damehold i Sjællandsserien var i 2009.

Efteråret bød på mange spændende og hårde kampe i Sjællandsserien, og vi blev desværre ramt på mange fronter - men igen sikrede vi os plads i Sjællandsserien. Vi kæmpede alt, hvad vi kunne og viste, at vi slet ikke er klar til at give op.

I oktober måned var der især én kamp, som vil blive husket i lang tid. Det er kampen, hvor vi for første gang spillede i vores lyserøde kamptrøjer. Mens vi kæmpede på banen, kæmpede vi for at indsamle og støtte et vigtigt formål - Støt Brysterne.

Til futsalstævnet kæmpede vores damer røven ud af bukserne. Med en flot første plads i puljen sikrede vi en plads i semifinalen. 


På grund af corona og restriktioner, har vi ventet længe på at fejre vores fremskridt og successer. Dog lykkedes det den 2. april, hvor forårsturneringen startede, at holde afslutningsfest for Damesenior 2021.

Til vores afslutning blev der kåret årets spiller, som blev valgt af hele holdet. Der blev også kåret årets talent og årets udvikling, valgt af trænere og holdledere.


Årets spiller: Muzelif Aleyna Kizilkaya

Aleyna er en spiller, som arbejder hårdt til træninger og kampe, samt viser stor lyst til at forbedre sig. Hun udviser godt kammeratskab, har ja-hatten på og støtter alle spillere på holdet.


Årets talent: Maja Rossing Hansen

Maja har været kampafgørende mange gange og har udviklet sig meget. Hun er blevet virkelig god til at snakke med spillerne til kampe og er god til at styre spillet fra målmandsfeltet - hun har fået styr på det hele.


Årets udvikling: Nisa Kizilkaya

Nisa’s første kamp på Damesenior var i september 2021. Til sin første kamp viste hun, at det hverken er alderen eller højden, som definerer en spillers kvalitet. Nisa er et kæmpe talent, teknisk dygtig og udvikler sig fra gang til gang, både til træninger og specielt til kampe.Vi glæder os til 2022, med masser af fodbold, og til at se masser af tilskuere på sidelinjen nu, hvor forårsturneringen er startet.

Luk