Dommerpåsætning

Regler for dommerpåsætning af kampe i Vallensbæk IF.

Reglerne for hvilke kampe, klubben stiller med dommere til er:

Der bestilles automatisk dommere til alle nedenstående SBU-kampe (Heide Frandsen)

Hold

SBU Turnering

Træningskampe / Vinterturneringer

1. Senior

Øvrige Seniorhold

5 kampe i vintersæson

11. mands kampe

5 kampe i vintersæson

8. mands kampe

3. og 5 mands kampe

nej

Oldboys/Veteran 8 og 11 mands

VIGTIGT INFO

En dommer kan blive påsat op til dagen før, så det er vigtigt at i følger med på KampKlar.

Selv om klubben bestiller dommer til SBU kampe, er der ingen garanti for at der kommer en dommer. Især døm selvkampe, og de 8. og 11. mands som ikke er i bedste række, og som ligger om lørdagen, kan give problemer.

Hvis en kamp aflyses mindre en 3 dages varsel, er det vigtigt at I kontakter den dommeransvarlige (Heidi Frandsen) så dommeren kan afbestilles.

Hvis en påsat dommer ikke møder op, skal den dommeransvarlige (Heide Frandsen) have en mail på det, så vi kan sikre os, at vi ikke kommer til at betale for dommeren

Har I brug for en dommer!

Vi har i Vallensbæk IF, uddanede DBU dommere som holdene kan kontakte, hvis man ikke selv kan finde en egnet dommer til sine kampe, eller man ikke har fået påsat en SBU dommer.

Kontaktinfo:

11.mands kampe: Osman Kücükakin (U17 træner) mail: osman_kakin@hotmail.com

8.- og 11. mands (intil U16): Gustav Andreasen (U17 spiller) tlf: 22495063/gusvic@email.dk (mor)

Betaling sker kontant/MobilPay ved kampstart.

Honorar:

8.  mands kamp DKK 100 kr.

11. mands kamp DKK 150 kr.