Dommerpåsætning

Regler for dommerpåsætning af kampe i Vallensbæk IF.

Reglerne for hvilke kampe, klubben stiller med dommere til er:

- Der bestilles automatisk dommere til alle SBU-kampe

- Ønskes der dommerpåsætning til øvrige kampe, skal den dommeransvarlige kontaktes.

De kampe hvor SBU ikke stiller dommere tilrådighed vil det være muligt at bestille en dommer via den dommeransvarlige hos Vallensnbæk IF. Dommeren betales kontant ved kampstart, og priserne er:

- 8- mands fodbold DKK 150 kr.

- 11-mands forbold DKK 200 kr.

Som noget nyt fra 2018, har vi uddannet nogle unge Kampledere, som kan dømme 5- og 8 mandskampe i Vallensbæk IF.

Kontakt Renata Andreasen på tlf. 2249 5063 for yderliger information og aftale. Betaling kontant/MobilPay ved kampstart.

Honorar:

- 5 - mands kamp DKK 80 kr.

- 8 - mands kamp DKK 100 kr.

Hold

SBU Turnering

Træningskampe / Vinterturneringer

1. Senior

2. Senior

5 kampe i vintersæson

Øvrige Seniorhold

Eliteholdene U14-U19

5 kampe i vintersæson

Øvrige U-hold

3, 5 og 8. mands

Oldboys/Veteran 8 og 11 mands

VIGTIGT INFO

En dommer kan først blive påsat op til dagen før.

Selv om klubben bestiller dommer til SBU kampe, er der ingen garanti for at der kommer en dommer. Især døm selvkampe (de 11 mands som ikke er i bedste række) som ligger om lørdagen, kan give problemer.

Hvis en kamp aflyses mindre en 3 dages varsel, er det vigtigt at I kontakter den dommeransvarlige så dommeren kan afbestilles.

Hvis en påsat dommer ikke møder op, skal den dommeransvarlige have en mail på det, så vi kan sikre os, at vi ikke kommer til at betale for dommeren.