Menu

Søg tilskud i klubben

Tilskudsmuligheder i klubben

 

At være en del af vallensbæk IF giver mange glæder, muligheder og udfordringer. En af mulighederne er at kunne søge tilskud til årgange eller hold. Klubben har følgende muligheder for at søge om tilskud:

 

Loppemarkedspuljen:

Klubben er så heldige at loppemarkedet i Idrætscenteret som afholdes to gange om året giver et ganske pænt beløb til klubben efter hver gang. Disse beløb vil loppemarkedet gerne sikre kommer til gavn for så mange medlemmer af Vallensbæk IF – fodbold som muligt. Klubben er meget glade for den støtte. Overordnet retningslinier for tilskud er at de skal gøre en forskel og tilgodese ”alle” klubbens medlemmer. Det betyder at tilskud der søges til flere årgange og spillere desto større sandsynlighed er det at tilskud ydes. Af eksempler på hvad de sneste tilskud er givet til kan nævnes måltavlen på kunst 1, et video tårn på kunst 1 (under planlægning), samt tilskud til transport til stævne hvor flere årgange har deltaget

Ansøgning om tilskud/støtte skal sendes til enten Pernille: fam.bjensen@mail.dk og John: jos@vallensbaek.dk

 

"Fodboldstøtterne":

Vi er i gang med at opbygge en sponsorfond i takt med indgåelse af sponsorater. Fonden er først blevet etableret i starten af året 2018, så midlerne er indtil videre begrænset. Vi taler her om mindre tilskudsbeløb som kan tilfalde enkelte hold eller årgange.

Ansøgning om tilskud/støtte skal sendes til sponsorgruppen: sponsor@vallensbaek-if.dk

 

Klubben:

Klubben kan ligeledes spørges om tilskud og klubben vil også proaktivt yde tilskud til diverse formål. Blandt andet støtter klubben “Vallensbæk on tour” som er vores årlige pinse stævne i Kalundborg “lions cup”, hvor vi gerne vil have så mange Vallensbæk hold med som muligt.

Ansøgning om tilskud/støtte skal sendes til klubbens formand.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Sportsudvalg

Ungdomsansvarlig
ingen img
Simon Beck Darmer
Ungdomsansvarlig@vallensbaek-if.dk
Medlem
ingen img
Ino Pedersen
sportsudvalg@vallensbaek-if.dk
Banefordeler
profilepic
Thomas Aagaard
banefordeler@vallensbaek-if.dk
Medlem
profilepic
Michael Egvang
Sportsudvalg@vallensbaek-if.dk
Sportslig Ansvarlig U16-Oldboys
ingen img
Christian Pedersen
sportsudvalg@vallensbaek-if.dk