Menu

Loppemarked d. 9. november 2019

image
15. september 2019 kl. 10:11

Så er vi klar med datoen for næste loppemarked, som vil være lørdag d. 09. Nov. 2019

 

Så hvis du trænger til, at få ryddet på loftet og i skuret, så er der god mulighed for at få en stand til Danmarks bedste loppemarked, hvor man kan sælge det man ikke længere bruger.

 

Vi vil også denne gang i samarbejde med Vi-Gør.dk samle soveposer, liggeunderlag, regntøj og sportstasker ind til de hjemløse, dette kan afleveres på dagen og Vi-Gør.dk vil sørge for det bliver til de hjemløse.

â¤ï¸

Der vil være sat et bord og stol op til man kommer, så man kun kan skal medbringe sine ting og det gode humør. ør™‚

Et bord måler ca. 180 cm, og koster 200 kr., hvis man ønsker et dobbeltbord med 2 sammenhængende borde er prisen 350 kr. ™‚

Hvis man ønsker at booke en stand, skal man sende en mail til loppemarked@mail.dk med navn, telefonnr. og hvor mange borde man ønsker. Er man 2 eller flere som ønsker og stå sammen, garanterer vi at man kan stå ved siden af hinanden med hver sit bord, prisen her er stadig 200 kr. pr bord da man for plads til et tøjstativ til hvert bord.

Ønsker man ikke en stand men bare gerne vil komme og gøre en god handel er adr. Vallensbæk Idrætscenter, Idræts alle 2, 2625. Vallensbæk og det er fra kl 10.00-15.00 og som altid er der gratis adgang.