Køb dine advents- og julegaver hos Unisport - få 10% rabat ved brug af rabatkoden "VI39"

01. december 2019 kl. 00:00

Køb dine advents- og julegave hos Unisport.dk

Benyt rabatkoden "VI39" og få 10% rabat på vejledende udsalgspris.

Rabatkoden kan også bruges i UNISPORT Flagship Store i København.

Gå også ind på vores KLub Webshop hos Unisport, og bliv inspireret.

Julen nærmer sig og det samme gør indkøbene af årets julegaver. Det er ikke altid lige let at finde den rigtige størrelse, farve eller model, men Unisport har nu gjort det lettere, hvis julegaven ikke skulle falde i modtagerens smag. Unisport har nemlig forlænget deres normale byttefrist på 30 dage, så du nu i stedet kan bytte dine julegaver helt frem til og med d. 31. januar 2020. Dette betyder at du enkelt og nemt kan sende produkter bestilt fra d. 1. oktober 2019 og frem til juleaften tilbage indtil 31. januar 2020 og få et tilgodebevis eller pengene refunderet , såfremt der ikke er bestilt med tryk og de ikke er taget i brug.

Unisport har endda gjort det endnu lettere at returnere julegaverne i år. De vedlægger nemlig et returlabel i pakken på alle bestillinger, som du kan bruge til at sende varer retur med. Dette label koster kun 29,- kr. at benytte, som der fratrækker fra det beløb der refunderes til dig. Det eneste du skal gøre er at klistre det ovenpå pakken, indlevere det hos det korrekte fragtfirma og få en kvittering for indleveringen. Kan det blive nemmere?

Bestil dine julegaver inden d. 20. december kl. 16 for at være sikker på, at de kommer frem inden juleaften.