Klubben opruster i herresenior afdelingen og henter landstræner

03. juli 2019 kl. 12:45
Klubben opruster i herresenior afdelingen og henter landstræner.

I kølvanden på den netop afsluttede sæson og oprykning til Serie 1, har klubben forlænget aftalen med Cheftræner Henrik Dick-Nielsen, som dermed tager hul på sin fjerde sæson som cheftræner for klubbens 1. herresenior. Ligeledes har man forlænget aftalen med den nuværende assistent Christian Pedersen. Spillerne vil stadig blive opvartet af holdets holdleder og alt-mulighed mand, John Sørensen, som altid sørger for at spillerne blot skal koncentrere sig om fodbold på banen. Også for klubbens 2. senior, har man forlænget aftalen med cheftræner Tom Emcken.

Derudover har man hentet Dennis Nordenbøl, som trods sin unge alder på 35 år, er en relativ
erfaren herre. Dennis har som spiller befundet sig i DS og 2.div, og har optrådt for klubber som Glostrup, Avarta, Avedøre, GVI, Skovshoved og AB Tårnby.

Som træner har Dennis en T-licens, og har været spillende cheftræner for Brøndby i Serie 1 og Sjællandsserien. Samt spillende assistent træner hos Hørsholm-Usserød. Rent privat er Dennis bosat i Brøndby, gift, har 2 børn og såmænd også en hund.
Han har de sidste 12 år arbejdet hos Dansk Kabel TV. Derudover har han en stor interesse i eSport, er tidligere dansk mester i FIFA i 2006, 2007 og 2013. Han er ekspert kommentator på den nuværende eSuperliga og også DBU eLandsholdstræner.
Vi glæder os meget til at Dennis kommer og supplerer med sin erfaring fra de højere rækker, både som spiller, træner og person.

En anden spændende tilføjelse er, at klubben har ansat Dann Petersen, som målmandstræner for målmændene på senior- og U19. Det har længe været et ønske fra spillere og trænere at få optimeret træningen for vores målmænd, hvilket er lykkes med denne aftale.

Det ny oprykkede hold indleder sæsonen med første træning tirsdag den 16. juli 2019 kl. 18.30, og op-starten byder på hele 6 træningskampe mod hold på forskellige niveauer. Der bliver rig mulighed for at prøve sig af mod hold fra højere rækker, f.eks. skal der spilles mod KFUM fra Danmarksserien og Fremad Amager fra Københavnsserien. Alt sammen med henblik på første turneringskamp i serie 1, som er lørdag den 17. august 2019.

I forbindelse med opstarten har vi valgt at belønne en af klubbens unge store talenter, Gustav Brønnum, hvor han fremover bliver en fast del af 1. seniors trup. Gustav er årgang 2002, og en af profilerne på klubbens U17 hold, og vi glæder os til at se hans fortsatte udvikling i klubben. Gustav optræder på de offensive positioner.

Med sportslige hilsner
Peter Rasmussen - sportslig ansvarlig VI39