Coronavirus: Info fra DBU Sjælland

22. marts 2020 kl. 11:30

(Sendt til postadresse og formand)

Seneste nyt fra DBU Sjælland vedr. sitiuationen under Coronavirus.

Kære klubber og klubfolk

Vi håber, at I fortsat kan holde humøret oppe, selvom mange er pressede af omstændighederne. I skal vide, at jeres store samarbejdsvillighed og ikke mindst krativitet mht. hjemmetræning ikke går ubemærket hen.

I denne mail giver vi en kort update på situationen, præsenterer muligheden for hjemmeundervisning til gavn for klubben og kan derudover melde om en nyoprettet temaboks på hjemmesiden, som samler op på diverse Corona-venlige tiltag og aktiviteter.

Aflys al fodboldaktivitet

Vi følger regeringen og sundhedsmyndighedernes anbefalinger og krav og opfordrer på det klareste andre til at gøre samme.

Vi modtager fortsat meldinger om hold, der trodser myndighedernes udmelding og mødes til fodboldtræning i store grupper på fodboldbanen. Fra DBU Sjællands side ønsker vi hverken at agere politibetjente eller pålægge det jer klubfolk at skulle det, og vi vil atter blot slå fast, hvor vigtigt det er, at vi alle følger udmeldingerne oppefra, så vi hurtigst og bedst muligt kan få overhånden i kampen mod Coronavirussen.

Nede i børnehøjde er alvoren ikke altid lige tydelig eller presserende, og der kan være meget at holde styr på. Tag derfor gerne en snak med de yngste om, hvorfor det er så vigtigt, at vi alle udviser mådehold og ikke mødes på fodboldbanen.

Du kan læse DBU Bredde-formand Lars Albæks udtalelser om dette her.

Derudover beder vi klubberne holde postkassen åben - både den analoge og den digitale - og jævnligt tjekke mails, da der kan komme vigtig post, som kræver tilbagemelding, førend vi kan fortsætte arbejdet.

Webinar: Gratis online-undervisning fra næste uge

Under coronapausen kan du og din klub optimere holdet og administrationen i klubben. DBU IT tilbyder nemlig online undervisning i de tre moduler IT Klubpakken, KlubOffice og Kampklar.

Det er gratis at deltage i kurserne, der starter allerede fra næste uge (uge 13), og det hele foregår over internettet. Du kan se en oversigt over foreløbigt alle 9 webinarer og tilmelde dig ved at trykke lige her.

Til folk, der ikke bruger Facebook, findes oversigten ligeledes her.

Den grønne boks

På vores hjemmeside har vi oprettet en grøn temaboks, hvori vi samler inspiration til konstruktiv fordrivelse af tiden her under den ufrivillige Corona-pause.

Boksen, der løbende opdateres, finder du mod bunden af vores hovedside under titlen "Covid-19 - Sådan får du det bedste ud af ventetiden".

På DBU Sjællands officielle kanaler – hjemmeside, nyhedsbrev, Facebook og sågar Instagram – forsøger vi ligeledes løbende at komme med forslag til, hvordan spillere kan holde sig skarpe her i pausen. På de sociale medier vil der primært komme inspiration til at holde form og fysik ved lige gennem selvtræning. Det sker med henblik på at holde spillerne til ilden og give dem noget at kanalisere energien ud igennem – så hold øje med både Facebook og Instagram.

Indtil næste gang

Vi vil forsøge at udkomme med jævnlige opdateringer på situationen – både i forhold til myndighedernes og regeringens opfordringer og hvad fremtiden bringer for DBU Sjælland og alle jer ude i klubberne. Næste opdateringsmail forventes udsendt tirsdag i næste uge (afhængig af officielle udmeldinger fra myndighederne).

God weekend