Flot forårs sæson for klubbens senior afdeling

image Senior 3
20. juni 2019 kl. 14:08

Forårs sæsonen har været en stor succes for klubbens senior afdeling, og klubbens tre senior hold

1. Senior har, som mange nok allerede har hørt, sikret sig oprykning til Serie 1.

Oprykningen skal især ses i lyset af et meget flot forår, hvor holdet er gået ubesejret igennem 10 kampe, samt den store bredde af spillere der har været anvendt.

Hele 34 forskelligen spillere har spillet for 1. Senior i denne sæson, hvilket gør at holdet ikke har været så sårbare overfor skader og afbud.

2.Senior, som i dagligt tale også er blevet kaldt U21, har i foråret bestået af primært 1. års seniorere og U19 spillere, samt et par mere erfarene seniorspillere.

Trods de mange unge spillere, har holdet leveret rigtig flot i Serie 4, hvor det er blevet til 5 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag.

Et af de helt store højdepunkter for 2. senior / U21, var udebanesejren i sidst i maj, på 5-1 over top holdet Ballerup, hvor vi stillede med et halvt hold bestående af U17 og U19 spillere.

3. Senior har også haft en imponerende forårs sæson, hvor man har hentet 30 point i 11 kampe, og sikret oprykning til Serie 4.

Så alt i alt, må det siges at være en godkendt sæson for seniorafdelingen.

Christian Pedersen