Menu

U15-2: Puljevindere

image
03. november 2019 kl. 21:56

Efterårets sidste kamp for U15-2 mod Greve Fodbold, skulle vindes og gerne med +2 mål, som ville betyde, at vi vil vinde rækken.

Vi startede kampen lidt nervøst, men efter 8 min. scorede vi til 1-0 og igen i det 13 minut, hvor Marco Torp bragede bolden i kassen direkte på frispark.
Så havde vi scoret de 2 mål, som vi havde brug for, men drengene var ikke færdige.

Vi skal godt nok lige ned på jorden igen for i det 17 min. fik vi ikke fat i bolden, som sejlede ind over vores forsvar og havnede i fødderne på en Greve angriber, som “sikkert” scorede.
Derefter bølgede kampen frem og tilbage, men i 1. halvleg døende minut, scorede vi til 1-3 på et flot gennemspillet angreb.
Man kunne godt mærke på drengene, at arbejdet skulle gøres færdig i 2. halvleg og da Greve fik smidt en mand ud i starten af 2. halvleg, som gav et straffespark og en efterfølgende scoring, var vi ikke i tvivl om, at vi nok skulle ta’ 1. pladsen i puljen.
Resten af kampen var stort set spil til et mål og kampen sluttede 1-8.