Fantastisk pinse for ungdomsafdelingen

image Lions cup deltagerne 2019
12. juni 2019 kl. 08:08

Masser af hold til stævner i ind og udlandet

Pinsen bød på en masse kampe i ind- og udlandet for vores ungdomsafdeling.

U10 drengene var en tur til Raddatz Cup, hvor de fik en flot 1.st plads i "sølv" gruppen. Flot drenge

U11 drengene var en tur til  ColorPlus Cup i Nykøbing F, hvor det blev til en flot 1.st plads i B turneringen. Tillykke !

Klubben var også repræsenteret til "Intersport Cup Albertslund" af vores U11p og to U9 hold, hvor vores piger vandt deres første kamp.

154 spillere/ledere var afsted til Lions Cup i Kalundborg, fordelt på piger og drenge fra U12-U18. Resultaterne var super flotte, og turen var en succes.

U12 pigerne blev nr. 5 i deres pulje og tabte 4-0 mod Gilleleje i runde 1, B finalen

Vi havde hele 4 hold tilmeldt i U12/13 drenge rækkerne.

I niveau 1, fik vi en flot 1.- og 4 plads - godt gået, tillykke.

I niveau 2, kom begge hold i B-finalen, hvor Vallensbæk 1, tabte i runde 3 til Fløn-Hedehusene med 4-2, og Vallensbæk 2 tabte i runde 2, til Brødeskov IF 2 med 3-1

3 hold var tilmeldt i U14/15 drenge rækkerne.

Vallensbæk 1, nåede her til A-finalen, og blev slået ud af Raklev GI 2 i runde 1, med 3-2

Vallensbæk 2 og 3 gik videre til B-finalerne, hvor Vallensbæk 2, tabte til Brødskov IF 1 i runde 1, mens Vallensbæk 3, desværre tabte finalen til Høng GF 1, 1-2. Men en flot 2.plads.

U17 stillede op for sidste gang i række U16/17, og blev desværre slået af Breødeskov IF 1, i forlænget spilletid i finalen med 2-1. Tillykke med sølvet.

Vores U18 piger stillede op i U16/18 rækken, og blev nr. 5

STOR TILLYKKE TIL ALLE HOLD

U17 blev af stævneledelsen hædret for deres sportsmandsship. I kampen mod Stenløse var der en spiller der brækkede anklen. Vallensbæk drengene gav efterfølgende, et gavekort til den uheldige spiller fra Stenløse, til en bif tur.