Menu

AUDI U9 Super Cup

image U9 succes ved Audi Super Cup i Odense
07. maj 2019 kl. 21:09

Vallensbæk succes ved Audi U9 SuperCup i Odense.

Lørdag den 4. maj var drengene fra årgang 2010 frygteligt tidligt oppe. 3 hold kørte i samlet flok afsted fra idrætscenteret kl.07, med retning mod Fyn, hvor B67 havde inviteret 32 hold til stævne.

Vallensbæk 1 lagde rigtigt godt ud mod Kolding, med flot sammenspil og fuld kontrol over kampen, desværre udeblev målene trods mange chancer, og modstanderholdet fik scoret på stort set den eneste kontrachance de kom frem til. Anden puljekamp mod Brabrand skulle vise sig at være lidt sværere. Det var et hold der kom flyvende fra start og virkelig gik til stålet. Vallensbæk drengene gik lidt i stå i starten og kom bagud med 1-0, men begyndte derefter at vågne op og spille god fodbold. Igen var der mange gode chancer, men kynismen manglede så ingen mål. I de døende minutter fik Brabrand igen scoret på et heldigt skud der sneg sig ind i målet. Sidste puljekamp var mod B1913, på en midlertidig bane der var blevet presset ind til formålet, så noget mindre end de andre baner. Præcis som i første kamp var det Vallensbæk drengene der havde alt spillet, men endnu engang fik modstanderen scoret på en enkelt kontrachance. Øv, men drengene kæmpede videre og fik udlignet til 1-1 hvilket var meget vigtigt i forhold til points og målscore for at komme videre til mellemrunden.

Vallensbæk 2 vandt 2 kampe og gik sikkert videre, mens Vallensbæk 3 klarede sig videre på 1 uafgjort kamp. Desværre var mellemrunden endestationen for de 2 hold, men alle drengene havde hygget sig og haft en god dag i Odense.

Vallensbæk 1 var så heldige at AGF ikke var mødt op, så det var 3 sikre points og sparede kræfter inden kvartfinalen mod Allesø. Denne kamp var en gyser, først de 12 minutters ordinær spilletid der endte 1-1 efterfulgt af en Marathon straffesparkskonkurrence hvor alle drengene fik lov at sparke flere gange. Vi klarede den bedst og gik dermed videre til semifinalen.

I semifinalen stod vi over for hjemmeholdet fra B67. Der blev ikke spillet prangende, men drengene tog fat når det gjaldt og vandt kampen 2-1, alle var glade og spændte for nu ventede finalen og muligheden for at snuppe den store pokal med hjem til VI39.

I finalen skulle vi igen møde B1913. De sidste 12 minutter efter en lang dag på Fyn, skulle afgøre om vi skulle have guld eller sølv med hjem. Der blev spillet godt fra begge sider og scoret en enkelt gang i begge mål. Ved slutfløjtet stod det klart at vi skulle til det igen, straffesparkskonkurrence! Denne gang havde drengene styr på at bolden skulle sidde præcist, inden for målrammen. Det psykologiske spil var stort, selv dommeren afbrød midt i et spark for lige at se om det var de rigtige drenge der var linet up til at sparke. Denne gang var drengene fra Vallensbæk dog ikke til at ryste, så kampen endte 5-4 i vores favør efter straffesparkskonkurrencen. Hele holdet jublede og løb mere end de havde gjort i alle kampene J Den var hjemme og drengene var meget glade da de fik overrakt medaljer, præmier og den store pokal til skabet.

Tak til alle drengene, forældre og trænere, samt B67 for en fantastisk lørdag i fodboldens tegn. J